luni, 20 decembrie 2010

ANDA ADAM

ANDA ADAM
Date generale despre Anda Adam
Nume: Anda Angelica Adam
Data nasterii: 27 aprilie 1980
Zodia: Taur
Locul nasterii: Bucuresti
Inaltime: 1.63 m
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Cine este Anda Adam?
Anda Adam si-a facut debutul in showbiz-ul romanesc inca de cand avea 17 ani si de atunci a stiut cum sa isi pastreze locul pe care l-a primit in urma efortului depus de-a lungul anilor.
Se numara printre putinii artisti care au impresionat inca de la prima aparitie si a avut norocul sa se afle in locul potrivit la momentul potrivit.
Hitul "Nu ma uita" pentru care baietii de la R.A.C.L.A. au ales-o pe Anda sa fie vocea feminina s-a dovedit a fi primul pas spre succes al acesteia, fiind apoi cooptata de Marijuana pentru piesa "Fete rele".
Din fata rea care se invartea in cercurile artistilor de muzica hip-hop in anul 1999, frumoasa cantareata se transforma intr-o adevarata diva care obtine repede respectul celor din jur.
Astfel ca in martie 2000 apare intr-un pictorial senzual si incendiar in revista pentru barbati "Playboy" care o face sa intre in fanteziile tuturor barbatilor.
In 2003 isi doreste o revenire cu piesa "Doar cu tine" care insa nu prea ii aduce succesul dorit desi realizeaza un frumos videoclip de imagine.
Dupa mai multi ani in care a cam stat intr-un con de umbra Anda Adam loveste din nou si de data asta reuseste sa se mentina in topuri.
Primind ajutor din partea echipei lui Marius Moga, unul dintre cei mai buni producatori muzicali, artista scoate in 2005 cu albumul "Confidential" ce ii aduce discul de platina.
Piesa "Ce ti-as face (Selecta)" ocupa pentru multe saptamani primul loc in topuri si cand inca lumea mai fredona "De-as fi cu tine as face uh selecta", un nou hit este pe cale sa se nasca, "Ajutor".
Se pare ca strigatul Andei "Cineva sa vina repede sa ma salveze" este auzit de rapper-ul de culoare neagra Bishop.
Cei doi reusesc sa faca toate fetele sa se dezlantuie in cluburile bucurestene in ritmurile de club ale single-ului "Nai Nai", fiind cea de-a doua colaborare pe care artista o are pe albumul "Confidential".
Lovita probabil de sagetile lui Cupidon, Anda Adam este ajutata de fratii Moga pentru compunerea si filmarea videoclipului la piesa "Ochii mei", o adevarata declaratie de dragoste.
Pentru ca atrage atentia nu doar prin muzica, ci si prin miscarile de dans pe care le stapaneste, aceasta este dorita sa participe la emisiunea "Dansez pentru tine".
Sfarsitul anului 2008 o aduce pe Anda Adam sub aripa protectoare a celor de la MediaPro Music cu ajutorul carora scoate cel de-al doilea album numit "Queen of Hearts".
Albumul contine 10 piese pop-dance cu influente R&B in limba romana si engleza.
Primul single extras de pe album se numeste "Punani" si beneficieaza de un videoclip dinamic in care apare unul dintre dansatorii cantaretei americane Mariah Carey, Denice.
Ultimul videoclip filmat este pentru piesa de dragoste "Sufletul meu", piesa compusa de Marius Moga prin care aceasta doreste sa isi aduca fanii mai aproape de sufletul ei.
Pe langa succesul de care se bucura in cariera Anda Adam nu are de ce sa se planga nici pe plan sentimental.
Aceasta traieste de mai bine de doia ani o frumoasa poveste de dragoste alaturi de prezentatorul rubricii "Meteo" de la Pro Tv, Victor Slav.
Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale studiourilor de la Buftea in timpul emisiunii "Dansez pentru tine".
Stiri despre Anda Adam
Anda Adam e alergica la rosu
Anda Adam are o problema comuna cu taurii: face crize cand vede culoarea rosie in preajma ei!
Montuga, colaborare spectaculoasa cu Anda Adam (Audio & Video)
Pe 9 iunie, Apropo.ro a gazduit in exclusivitate un eveniment special: colaborarea dintre Montuga si Anda Adam.
Anda Adam, dansatoare indragostita in clipul "Sufletul meu" (Interviu exclusiv)
Anda Adam a filmat ieri videoclipul piesei " Sufletul meu", primul single de pe albumul "Queen of Hearts".
Anda Adam risca sa intre la inchisoare
Cantareata Anda Adam este anchetata penal de catre organele de politie pentru o infractiune ce este pedepsita cu inchisoare de la sase luni la trei ani.
Anda Adam si Anna Lesko canta pentru homosexuali
Artistii din Romania renunta la inhibitii, incet-incet acestia lasa la o parte prejudecatile si nu fac selectia publicului caruia se adreseaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu