miercuri, 22 decembrie 2010

Antonia

Antonia, pe numele său complet Antonia Iacobescu, este o cântăreaţă şi un fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinţii săi în SUA. Antonia a trăit şi crescut în Utah şi Las Vegas, unde a terminat liceul şi a intrat şi în lumea modelling-ului. A participat la sute de şedinţe foto pentru cataloage şi a ajuns să colaboreze cu agenţii mari din America, cum ar fi şi Lenz sau Ford Models. Antonia povesteşte însă că experienţa în modelling i-a lăsat totuşi un gust amar, din cauza rivalităţilor dintre manechine.

Antonia cântă de la vârsta de 10 ani şi a făcut şcoala de muzică în SUA. Faptul că a trăit printre oamenii de culoare a influenţat-o în muzică. Stilurile RnB şi Soul le simte cel mai aproape de suflet, fiind stilurile muzicale ce au influenţat-o într-un mod decisiv.

După 13 ani petrecuţi în SUA (Utah şi Las Vegas), Antonia s-a întors recent cu familia în România. Aici, ea l-a intâlnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând, impresionându-i în egală măsura cu vocea şi frumuseţea ei.

Antonia şi Tom s-au intâlnit şi asa a luat naştere şi primul hit "Roses on Fire" , care a beneficiat şi de un videoclip regizat şi filmat de Tom Boxer. "Este prima fată top-model care cântă cu adevărat. În studio nu am avut ce să corectez la vocea ei este pur şi simplu talent nativ !", a declarat Tom Boxer. [3] Roses on Fire a avut un mare succes şi peste hotare, fiind difuzat pe posturi de radio şi televiziune din ţări precum Olanda, Polonia, etc.

O altă piesă cu care Antonia a cucerit inimile ascultătorilor, "Morena" , este creată de Tom Boxer şi cântată într-un stil foarte special de către Antonia, fiind potrivit barometrelor de măsurare a audienţelor radio tv, "cea mai difuzată piesă românească a momentului" în luna februarie a anului 2010.

După două luni şi jumătate de la prima difuzare, Morena a reuşit să urce uşor şi sigur în clasamentele muzicale, românii fiind încântaţi de combinaţia dintre ritmul de club şi vocea senzuală a Antoniei.

Antonia are şi o viaţă de familie, ramânând însărcinată în luna decembrie a anului 2009. Tatăl se numeşte Vincenzo Castellano şi este nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo.

Cât timp Antonia a fost in "concediu" maternal trebuia să stea departe de scenă cateva luni, iar Tom i-a găsit o înlocuitoare, dar numai pentru concerte, în persoana Alexandrei Mandache din Galaţi, care şi-a câştigat acest privilegiu în urma concursului "Alege Antonia" din cadrul emisiunii TV "'Neaţa cu Răzvan şi Dani"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu