miercuri, 22 decembrie 2010

BLONDY

Blondy a avut succesul asigurat inca de la infiintare si fiindca atat Andreea Banica cat si Cristina Rus au activat, inainte, in Exotic, respectiv Sing Sing B B.
Andreea Banica -nascuta la data de 21.06.1978 in Eforie Sud -are ochii albastri si este blonda naturala ca si colega ei
Cristina -are 1,70 m inaltime -spune despre ea ca este o persoana foarte sincera si loiala -studii muzicale : doi ani de pian la Scoala de arta si patru ani de canto
-actorii ei preferati sunt Pierce Brosnan si Anthony Hopkins -a activat si solo si in trupa Exotic Cristina Rus -nascuta la data de 21.06.1981 in Cluj
-are 1,75 m
-are ochii verzi si lucreaza ca fotomodel de la 14 ani
-canta de la 15 ani
-culorile predominante in garderoba ei sunt negru si roz
-studii muzicale: Scoala de arta din Cluj, sectia canto -barbatul ideal seamana cu George Clooney sau David Duchovny -a activat in trupele Desperado si Sing Sing BB Fetele s-au intalnit in primavara anului trecut la un concert in Campia Turzii "O stiam pe Andreea de mai de mult si o admiram pentru ceea ce facuse impreuna cu colegele ei cu Exoticul.
De prima data cand ne-am vazut comunicarea dintre noi a fost perfecta, ne–am imprietenit imediat" – povesteste Cristina. "Ideea de a colabora ne-a venit mult mai tarziu, am zis initial sa facem un featuring amandoua dar... sunt sigura ca in cele din urma este mult mai bine asa
Primul lor album, "Atat de aproape" contine 11 piese. Doua dintre piese sunt compuse de Laurentiu Duta si celelalte de Sandy Deac (Desperado). D J Phantom a realizat trei remix-uri la doua din piesele de pe album: "Nu meriti dragostea mea" si "Iubeste-ma".
Stilul muzical al trupei este pop-dance cu influente r'n'b si latino. Piesa "Nu meriti dragostea mea", care este si primul single al trupei, ii apartine lui Laurentiu Duta si are un videoclip foarte incitant realizat de Libra Film. Piesa a intrat foarte repede in topurile radiourilor din tara , clasandu-se pe locuri fruntase.
Ambele componente ale trupei au inceput sa lucreze si in televiziune, Andreea Banica prezentand alaturi de Ionut Dolanescu emisiunea "Folclorul contraataca" pe Antena 1, iar cristina Rus a fost pentru o perioada gazda enisiunii "Eurotombola" de la Prima TV.
La inceputul anului 2005, fetele de la Blondy s-au despartit! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu