duminică, 19 decembrie 2010

MILEY CYRUS

Miley Cyrus

Miley Ray Cyrus (pe numele adevărat Destiny Hope Cyrus, n. 23 noiembrie 1992, Nashville, Tennessee, Statele Unite ale Americii)[2][3] este o cântăreață și actriță americană. Miley este cunoscută pentru rolul ei din serialul Hannah Montana și din filmul The Last Song.
Cariera solo lui Miley Cyrus a început cu albumul Meet Miley Cyrus care a fost lansat pe 23 iulie 2007, album ce includea și hitul „See You Again”. Al doilea album al artistei s-a numit Breakout și a fost lansat pe 22 iulie 2008, fiind primul album fără franciza Hannah Montana. Ambele albume au debutat în clasamentul american Billboard 200 pe locul întâi.[4]. În 2007 Cyrus a susținut turneul mondial Best of Both Worlds Tour după care a fost creat filmul Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert. În 2009 a început al doilea turneu, numit Wonder World Tour.
La sfărșitul anului 2007 Miley a încheiat o relație de doi ani cu Nick Jonas din trupa Jonas Brothers. Pe 18 martie 2008, Cyrus a început un proces legal pentru schimbarea numelui său în „Miley Ray Cyrus”, al doilea nume aparținând tatălui său. Numele a devenit oficial pe 1 mai 2008 [8]
În februarie 2008 Miley și prietena ei, Mandy Jiroux, au deschis un cont pe YouTube și au început să posteze clip-uri video; au întitulat show-ul „The Miley and Mandy Show”.
Pe 8 octombrie 2009 și-a închis contul pe rețeaua socială Twitter, cerând mai multa intimitate. Cyrus a fost foarte populară pe Twitter, contul ei fiind vizionat de aproximativ 2 milioane de utilizatori ai rețelei. În luna iunie 2009 a încheiat a noua lună de relație cu modelul Justin Gaston, cu puțin înainte de a merge în Tybee Island, Georgia pentru a filma The Last Song. În iulie 2009 a început o relație cu actorul australian Liam Hemsworth, cu care a jucat în filmul The Last Song. În luna august 2010 Hemsworth a confirmat că relația s-a încheiat într-un interviu acordat revistei Us Weekly

BARFE:
Miley Cyrus face din nou furori pe internet.
La numai o saptamana dupa ce pe internet au aparut cateva poze despre care se credea ca o infatiseaza pe Miley aproape dezbracata, furate din telefonul mobil al vedetei, solista a fost filmata in timp ce inhaleaza substante halucinogene.
Miley rade si il confunda pe un tip din gasca cu Liam, fostul sau iubit.
Filmuletul este cu atat mai controversat cu cat substantele inhalate de Miley sunt ilegale in Statele Unite

Potrivit statisticilor, Miley Cyrus este mai cautata pe Google decat artisti ca Lady Gaga sau Justin Bieber care, la randul lor, au si ei o gramada de fani.
Miley cunoaste o crestere imensa a popularitatii in ultimul timp, “vinovate” fiind si aparitiile ei extrem de sexy din concertele sustinute recent.
Fanii lui Miley au facut chiar si o petitie prin care cer ca idolul lor sa fie oficial recunoscuta ca fiind mai sexy decat Kim Kardashian...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu