miercuri, 22 decembrie 2010

CLAUDIA

Indemnata de familie, Cream, adica Pavel Claudia, nascuta pe 19.10.1984 in Mangalia, a inceput sa lupte pentru visul sau de la numai 7 ani, cand a luat primele lectii de muzica. Si-a cultivat talentul si vocea remarcabila si la 15 ani si-a facut debutul pe scena muzicala din Romania alaturi de grupul Candy. Desi succesul a fost considerabil, Claudia a decis sa se indrepte catre o cariera solo, intr-un moment cand a fi component intr-o formatie dance iti asigura un loc caldut in muzica din Romania.

"Am visat mereu sa cant solo. Candy a fost o etapa in cariera mea. Am vrut mai mult!" spune Claudia.

Increzatoare in ea, a riscat si la 17 ani si-a vazut visul cu ochii. Crede in mine este titlul primului material solo Cream. Este un maxi-single ce include 4 piese si doua remixuri. Primul single de pe acest EP este piesa "Mai aproape", care a facut ca vara lui 2002 sa arda.

"Astept" inseamna o perioada de inregistrari si pregatiri de mai bine de un an. In aceasta perioada Claudia a muncit foarte mult pentru cariera sa, a luat lectii de canto, de coregrafie. Cu toate acestea nu a uitat de un alt vis al sau si anume acela de a fi actrita. In toamna lui 2003 a fost admisa la Facultatea de Teatru si Film, clasa Virgil Ogasanu.

"Ador sa cant, dar la fel de mult mi-am dorit sa ajung sa joc intr-o piesa de teatru. O iau cu pasi usori. Am inceput deocamdata studiile, sper ca in curand sa ajung sa si joc pe o scena de teatru renumita, un rol faimos".

In noiembrie 2003, la numai 19 ani, proaspat impliniti, Claudia lanseaza primul extras pe single de albumul Astept. Este vorba despre piesa "Inchide ochii" compusa de Marius Moga si Smiley (Simplu) special pentru Cream. Piesa, sustinuta si de un videoclip foarte bine realizat, urca rapid in topuri si in decembrie se afla in plina ascensiune catre statutul de hit.

A urmat piesa "Jumatatea ta" alaturi de trupa Simplu. Un slow R&B foarte romantic, ale carui versuri vorbesc despre obstacolele si greutatile la care este supusa uneori o iubire. El este mai maereu plecat in turnee, ea este acasa, singura. Personajul principal feminin al povestii este chiar Claudia, una dintre cele mai sexy artiste din Romania.

In 2005 Cream se intoarce. Dar "Nu din prima seara". O piesa semnata marius Moga si un sfat dat tinerelor de pretutindeni. Claudia marturiseste ca nu este o feminista. Tine si cu femeile si cu barbatii, in egala masura, in functie de situatie, dar recunoaste ca, de cele mai multe ori, comportamentul barbatului este influentat direct de cel al femeii. "E clar, nu din prima seara", spune ea, "dar, fetelor, lasand gluma la o parte, cred ca ar trebui sa fie din seara in care simtiti ca merita".

Colaborarea cu CRBL pentru piesa "Nu din prima seara" a venit ca un lucru firesc. Cream declara despre el: "Il iubesc! Este genial! Este unul dintre cei mai buni dansatori pe care i-am intalnit si cel mai bun prieten posibil".

In prezent Claudia a mai lansat un single intitulat Candy. Piesa face parte de pe viitorul album al Claudiei Cream, intitulat "Wrong girl for that". Discul va contine doar piese in limba engleza, iar cantareata si-a propus sa-l lanseze in plan international.

Printre piesele de pe LP-ul "Wrong girl for that" se numara "Miss Missing You" si "Just a Little Bit", pentru care Claudia Cream a filmat, de asemenea, videoclipuri.

De coregrafia celor trei clipuri noi ("Candy", "Miss Missing You" si "Just a Little Bit") s-a ocupat Marvin A. Smith (a lucrat cu Janet Jackson , Jennifer Lopez , Britney Spears sau Michael Jackson ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu