joi, 23 decembrie 2010

O-ZONE

Dupa lansarea in Republica Moldova, Dan, Arsenie si Radu au pornit in 2002 la cucerirea pietei din Romania. Inarmati cu un demo profesionist (Videoclip pe cd si caseta video, piese pe cd, poze, poster) au desins pe plaiurile dambovitene si au "atacat" casele de discuri majore.

Raspunsul rapid venit din partea Media Services a facut ca din 2002 O-Zone sa se alature portofoliului de artisti ai label-ului Cat Music. Albumul fiind aproape in intregime inregistrat, a durat foarte putin pana cand cei trei s-au vazut lansati.

Materialul muzical a primit numele de "Number 1" si a fost promovat de single-ul si videoclipul "Numai tu". O mentiune speciala pentru videoclipul acestei piese, realizat in intregime la Chisinau, el totalizand peste 6 luni de munca. Succesul piesei "Numai tu" a fost consolidat cu urmatoarele single-uri: "Sarbatoarea noptilor de vara" si "Dar unde esti"!

Consacracrea finala si definitiva a venit insa in toamna/iarna anului 2002 cand piesa "Despre tine" a transformat trupa O-Zone intr-o adevarata "manie" pentru toate radio-urile si televiziunile de la noi, precum si pentru zecile de mii de fani ai trupei.

Single-ul a ajuns instantaneu pe cea mai inalta pozitie a clasamentelor muzicale din Romania, culminand cu ocuparea locului intai in clasamentul national "Romanian Top 100 Singles Chart". Titlul albumului "Number 1" a capatat sens!

In varianta reeditata, continand piesa "Despre tine" si un alt single "V.I.P",albumul O-Zone este cel mai bine vandut produs al inceputului de an 2003 in Romania.

Dupa ce au cunoscut un succes fulminant si in Europa in 2003-2004, gratie cantecului "Dragostea din tei", cei trei baieti s-au despartit, nu fara scandal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu