joi, 23 decembrie 2010

OCEANA

Se spune despre multi artisti ca sunt nascuti cu aceasta inclinatie catre muzica. In timp ce aceasta afirmatie poate parea suprautilizata si incorecta, in cazul Oceanei se aplica intocmai. Lansarea albumului sau de debut la inceputul anului 2009 ne va surprinde pe toti cu siguranta. Stiind mediul din care vine, te intrebi cum poate o persoana sa fie in mod involuntar influentata de catre modul de viata al parintilor. Ea chiar a mostenit o gena creativa sau muzicala. Oceana vorbeste despre dorinta de a calatori mai degraba decat despre cea de dor de casa si simte dorinta de a descoperi noi lucruri, de a-si mari orizonturile.

Mama Oceanei, un designer haute-couture german, s-a mutat la Paris din cauza slujbei si a fost imediat fascinata de variata scena a muzicii. A fost atrasa in mod deosebit de ritmurile africane si seara putea fi gasita in cele mai in voga cluburi de reggae.

Inca de la o varsta frageda a fost clar in ce directie o va lua. Drumul Oceanei nu putea fi oprit . Mama sa a inceput sa o duca la concerte de mica. A vazut nume mari ca Ziggy Marley, Burning Spear, James Brown si s-a simtit atrasa de scena unde vroia si ea sa cante si sa danseze.

A luat lectii de balet, a dansat (pe la studiouri ) si la 5 ani i s-a dat un rol intr-un film regizat de Lars Becker. Ca adolescenta a castigat o bursa (de muzica) si a tinut primele lectii de canto cu cantareata italiana Etta Scollo. Puterea sa si disciplina au ajutat-o pe Oceana sa isi croiasca un drum in acest domeniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu